Marković podržava izbor Nuhodžića

Marković nije želio da spekuliše u vezi sa pozicijom Veljovića, već je kazao da je to u nadležnosti Lukšića i Brajovića, pa bi zbog toga "sačekao sa svojim komentarom"
54 pregleda 0 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.12.2011. 21:16h

Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Duško Marković upitan za imenovanje Mevludina Nuhodžića za novog direktora ANB-a kazao je da "ako je to opcija o njemu ima pozitivno mišljenje".

"Radi se o čovjeku koji iza sebe ima političko i profesionalno iskustvo. On je čovjek prepoznatih moralnih i ljudskih kvaliteta. On nije samo političar, već predsjednik Odbora za bezbjednost makar tri godine, a ono što sam ja imao mogućnost da vidim i kao nekadašnji direktor ANB-a u radu odbora pokazao je da ima i tu vrstu znanja kad se radi o obavještajno-bezbjednosnim poslovima. Ako bi on bio kandidat za direktora ANB-a to bi bio dobar izbor", rekao je Marković.

Potpredsjednik Vlade prisustvovao je novogodišnjem prijemu Vlade u Vladinom domu na Cetinju.

On nije želio da spekuliše u vezi sa poticijom direktora Uprave policije Veselina Veljovića, već je kazao da je to u nadležnosti premijera Igora Lukšića i ministra MUP-a Ivana Brajovića, pa bi zbog toga "sačekao sa svojim komentarom".

Bonus video: