Demokrate Pljevlja: Uredićemo parking zonu u Moćevcu

"Aktuelna lokalna vlast nije imala sluha za probleme građana Moćevca, iako je izgradnja parkirališta u ovom dijelu grada predviđena DUP-om"
94 pregleda 4 komentar(a)
Demokrate parking Moćevac, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate parking Moćevac, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 06.05.2018. 11:49h

Demokrate Pljevlja obećale su, ukoliko budu dio nove lokalne vlasti, uređenje parking zone u naselju Moćevac.

"Lokalne samouprave koje svoja budžetska sredstva ulažu kako bi se realizovali infrastrukturni projekti pokazuju na kojem su niovu društvene odgovornosti, tačnije, odgovornosti prema svojim građanima i koliko su spremni da učestvuju u rješavanju svakodnevnih problema građana i opštine kojom upravljaju. Saobraćajna infrastruktura jednog grada u mnogome predstavlja lice lokalne vlasti, te bi se tako za vlast u Pljevljima moglo reći da je neodgovorna, nesavjesna i nemarna u odnosu na probleme grada i građana", navode Demokrate.

Ističu da građanima u Moćevcu svakodnevno normalno funkcionisanje otežava problem neuređene parking zone.

"Aktuelna lokalna vlast nije imala sluha za probleme građana Moćevca, iako je izgradnja parkirališta u ovom dijelu grada predviđena DUP-om. Nova lokalna vlast, na čelu sa Demokratama će izgraditi modernu parking zonu u Moćevcu, i tako barem djelimično olakšati svakodnevni život svih građana u ovom dijelu grada i dokazati da je obezbjeđivanje adekvatne i unapređenje postojeće saobraćajne infrastrukture od velikog značaja kako za građane Pljevalja, tako i za samu opštinu. U Programu, koji smo koncipirali po principu problem - rješenje, ponudićemo građanima novu sliku grada, za pristojniji život. Zato, dođi kući, jer imamo plan za moderan grad", zaključuju Demokrate Pljevlja.

Bonus video: