Simić: Obezbijedićemo veća budžetska izdvajanja za sport i mlade

"Bez obzira na to o kojem sportu je riječ, Bar je bio i ostao prava riznica talentovanih sportista, koji se u svojim klubovima i reprezentaciji u zemlji i inostranstvu ističu vrhunskim pojedinačnim i ekipnim rezultatima"
298 pregleda 8 komentar(a)
Goran Simić, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Goran Simić, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 04.05.2018. 16:10h

Obezbijedićemo veća budžetska izdvajanja za sport i mlade, i njihovu pravedniju i transparentniju raspodjelu sportskim kolektivima i pojedincima, posredstvom Sekretarijata za sport i omladinu, koji ćemo formirati u narednom periodu, upravo u cilju daljeg unaprjeđenja sporta u našem gradu, saopštio je danas Goran Simić, kandidat za odbornika na listi "Socijaldemokrate - Mićo Orlandić - Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara".

"Naš Bar je uvijek bio plodno tle za vrhunske sportiste. Bez obzira na to o kojem sportu je riječ, Bar je bio i ostao prava riznica talentovanih sportista, koji se u svojim klubovima i reprezentaciji u zemlji i inostranstvu ističu vrhunskim pojedinačnim i ekipnim rezultatima. Stoga, zadatak Socijaldemokrata i mene lično je da sport u Baru podignemo na još viši nivo, prevashodno kako bi sva barska djeca, od samog početka bavljenja sportom, imala adekvatne uslove za razvoj i napredovanje, koji im mogu biti dobra podloga na njihovom putu izrastanja u evropske i svjetske asove", istakao je Simić.

On je dodao da će Socijaldemokrate ulaganjem u sportsku infrastrukturu, rekonstrukcijom postojećih i izgradnjom novih sportskih objekata, prvenstveno otvorenog i zatvorenog bazena, stvoriti uslove za bolji razvoj sporta i zdravih stilova života u našem gradu.

"Kao neko ko je u dva navrata bio sportista grada Bara, jednom najbolji rukometaš Crne Gore, osvajač EHF Lige šampiona sa skopskim Vardarom, ko je čitav svoj život posvetio sportu i ko u sportu nije navikao da gubi, u Socijaldemokratama sam našao pravi tim za mene. To je tim koji ima pobjednički mentalitet i jasnu viziju sveukupnog razvoja naše opštine. I zato dragi sugrađani, dajući povjerenje izbornoj listi “Socijaldemokrate - Mićo Orlandić - Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara”, postaraćete se da i naš Bar ostvaruje vrhunske rezultate u pogledu svog daljeg razvoja", poručio je Simić.

Bonus video: