Džankić: Vujoševićevo izigravanje funkcionera najbolji pokazatelj do čega je DPS doveo našu Podgoricu

"Sa druge strane, autentične selfi fotografije Vujoševića „bez sumnje obogaćuju javni prostor, pa se nadamo da će takvih fotografija sa radnog mjesta biti što više u ovih posljednjih nekoliko nedelja, jer u moru zabrinjavajućih i katastrofalnih odluka koje DPS svakodnevno sprovodi ova izaziva osmijeh svim građanima našeg grada“
88 pregleda 3 komentar(a)
Tanja Džankić, Foto: Za 21. vijek
Tanja Džankić, Foto: Za 21. vijek
Ažurirano: 03.05.2018. 12:55h

Kako ukupna podgorička javnost nema dilemu da je Nenad Vujošević bio idealno i autentično rješenje za nosioca liste Demokratske partije socijalista (DPS) u Glavnom gradu, kao oličenje političke karikaturalnosti i konvertitstva svojstvenog toj partiji i njenim funkcionerima, šteta je što njegova višedecenijska slijepa poslušnost nije dala više rezultata, kazala je Tanja Džankić, kandidatkinja za odbornicu u Skupštini Glavnog gradam iz koalicije "Zajedno za 21. vijek".

Džankić je dodala da upravo činjenica da Vujošević "izigrava visokog funkcionera vlasti u Glavnom gradu", najbolji pokazatelj do čega su DPS i njegovi kadrovi "doveli Podgoricu".

Ona podsjeća da je, u vidljivom nedostatku stručnih i profesionalnih kompetencija, Vujoševićeva jedina preporuka za odgovorne direktorske i zamjeničke funkcije koje godinama pokriva u gradskoj upravi, bila isključivo spremnost da za svoju partiju bespogovorno izvršava apsolutno sve zadatke.

„Jer, upravo to je koncept DPS-a. Da budućnost našeg grada bude takva da partijski poslušnici, poznati po velikom konvertitstvu i želji da se u svakoj prilici dodvore svojim šefovima, pokrivaju najodgovornije funkcije u gradskoj upravi i upravljaju milionima eura građana. Od Vujoševića i njegovog partijskog kolege Isena Gašija, do drugih „kompetentnih“ kadrova. Međutim, upravo zbog takve politike, DPS nema apsolutno nikakvih šansi da zadrži vlast u Glavnom gradu“, saopštila je Džankić.

Kandidatkinja za odbornicu Izborne liste "Aleksa Bečić - Dritan Abazović - Podgorica za 21. vijek - Demokrate - URA" dalje ukazuje da, sa druge strane, autentične selfi fotografije Vujoševića „bez sumnje obogaćuju javni prostor, pa se nadamo da će takvih fotografija sa radnog mjesta biti što više u ovih posljednjih nekoliko nedelja, jer u moru zabrinjavajućih i katastrofalnih odluka koje DPS svakodnevno sprovodi ova izaziva osmijeh svim građanima našeg grada“.

Bonus video: