SNP samostalno u Bijelom Polju, Nišavić na čelu liste

"Nećemo napadati iskrene opozicionare, koji dijele ista politička gledanja sa nama, usmjerena isključivo u pravcu smjene aktuelnog režima"
58 pregleda 1 komentar(a)
SNP, Bijelo Polje, Foto: SNP Bijelo Polje
SNP, Bijelo Polje, Foto: SNP Bijelo Polje
Ažurirano: 03.05.2018. 09:38h

Socijalistička narodna partija nastupiće samostalno na predstojećim lokalnim izborima u Bijelom Polju, svjesna svoje snage i kvaliteta. Iz te partije su saopštili da su uvjereni da imaju kadrove koji će odgovoriti "svim političkim izazovima".

"Doktori nauka, profesori, ljekari, ugledni ekonomisti i pravnici, uspješni radnici, ljudi dokazani na mjestima koja pokrivaju - lista za ponos. Na dan izbora, 27.maja, ćemo i dokazati da zavređujemo pažnju. Sigurni smo da ćemo na predstojećim izborima dokazati da smo respektabilan politički partner", kazali su iz te partije.

Istakli su da če voditi isključivo pozitivnu kampanju te da je njihov politički protivnik "loša vlast na čelu sa DPS-om i njegovim satelitima" da da će "politička oštrica" djelovanja SNP-a biti sumjerena u tom pravcu.

Poručuju da će u svom programu ponuditi konkretna rješenja u pravcu stvaranja uslova za bolji i kvalitetniji životi i pritom dokazati da DPS ne zavrjeđuje pažnju građana te da su pogrešnim putem vodili Bijelo Polje

"Nećemo napadati iskrene opozicionare, koji dijele ista politička gledanja sa nama, usmjerena isključivo u pravcu smjene aktuelnog režima. Istovremeno, nećemo nikome dozvoliti da nas neargumentovano napada i širi neistine o nama, ma o kome da je riječ. Posebno nečemo imati milosti prema “lažnoj opoziciji”, produženoj ruci DPS-a, kojima su razne službe prikupljale potpise, a sve u interesu rasipanja opozicionih glasova. Taj naum ovoga puta neće proći!", porućili su iz Socijalističke narodne partije.

"Dokazaćemo našim Bjelopoljcima da je i ovoga puta najbolji izbor časno ime partije iznjedrene iz naroda, Socijalističke narodne partije. Najbolji izbor, Socijalistička narodna partija, dr Rašo Nišavić", zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Bonus video: