Camić nosilac liste "Za naš grad Bijelo Polje"

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Bijelom Polju Admir Camić je nakon potvrde izborne liste izjavio da je cilj Crnogorske da ulaskom u lokalni parlament unaprijedi djelovanje uprave u opštini
141 pregleda 3 komentar(a)
Admir Camić, Foto: Crnogorska
Admir Camić, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 02.05.2018. 12:33h

Članica Opštinskog odbora Crnogorske u Bijelom Polju Marijana Camić prva je na listi saveza koji će na izborima u Bijelom Polju da vodi Crnogorska.

Listu "Za naš grad Bijelo Polje – Crnogorska – Stranka pravde i pomirenja", kako je saopšteno iz te partije, čine većinom mladi ljudi kojima je stalo da se poboljšaju uslovi života, kao i nestranačke ličnosti, slobodni građani koji su podržali ovu listu i priključili joj se.

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Bijelom Polju Admir Camić je nakon potvrde izborne liste izjavio da je cilj Crnogorske da ulaskom u lokalni parlament unaprijedi djelovanje uprave u opštini i da rad svojih odbornika učini veoma vidljivim u interesu svih građana Bijelog Polja.

"Zato pozivam Bjelopoljke i Bjelopoljce da nas podrže 27. maja i da glasaju za kandidate na našoj listi – Za naš grad Bijelo Polje", zaključio je Camić.

Bonus video: