Aplauz partijskih drugova za Rajka Kuljaču

Kuljača je bio gradonačelnik Budve od 2005. kada je kao prvi predsjednik Budve izabrana na neposrednim izborima
78 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.11.2011. 14:05h

Bivši gradonačelnik Budve Rajko Kuljača doživio je prave ovacije kada je ulazio u salu hotela "Maestral" na svečanu sjednicu Skupštine opštine.

Njegov ulazak u salu ispraćen je višeminutnim aplauzom više od 300 zvanica.

Kuljači, protiv koga se vodi sudski postupaka u slučaju Zavala, ovo je bilo prvo javno pojavljivanje na nekom događaju u Budvi.

Kuljača je bio gradonačelnik Budve od 2005. kada je kao prvi predsjednik Budve izabran na neposrednim izborima, da bi mu mandat bio ponovljen u maju 2010. Nakon što je uhapšen u decembru prošle godine, Kuljača, početkom aprila podnosi ostvaku.

Rađenović: Predstoje ljepši dani

Da Budvi nakon velike krize predstoje ljepši dani, uvjeren je gradonačelnik Lazar Rađenović, koji je sa govornice hotelske kongresne sale najavio nove investicione poduhvate i stabiluizaciju finanijskih prilika u metropoli turizma.

Veliki broj zvanica iz kulturnog javnog života Crne Gore i Budve, te kao počasni gost predsjednik Filip Vujanović i gotovo svi gradonačelnici primorskih i opština na sjeveru, imali su prilike da čuju i vide novi razvojni koncept Opštine Budva.

I ovoga puta odbornici SNP-a su ušli na svečanu sjednicu nakon završetka državne himne

Prema njegovim riječima ove godine biće podijeljeno stotinu stanova solidarnosti i počeće se sa izgradnjom nove zgrade solidarnosti sa još 90 stanova.

"Budva je to što nas spaja, što sve naše različitosti pretvara u jedno. Ponekad Budvu sjutra ne vidimo isto. I to je dobro. Neka sve naše različitosti popločaju dobrim namjerama naš put i doprinesu razvoju grada" zaključio je Rađenović.

I ovoga puta odbornici najjače opozicione partije SNP ušli su na svečanu sjednicu tek nakon završetka intoniranja državne himne.

Galerija

Bonus video: