Studentska unija: Mladi DPS-a za nas nijesu pravi studenti

Neprijatno iznenađeni izjavom lidera PZP-a Nebojše Medojevića iz Studentske unije su mu poručili da "studenti Crne Gore imaju jaja, ali i mozak"
0 komentar(a)
demir hodžić, Foto: Boris Pejović
demir hodžić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.11.2011. 16:18h

Studentska unija Crne Gore osudila je prisustvo predstavnika mladih DPS-a na najmasovnijem studentskom protestu jer su na početku okupljanja jasno stavili do znanja da prestavnici političkih partija nijesu dobrodošli.

"Smatramo da su prestavnici mladih DPS-a ponajmanje dobrodošli na studentskom protestu jer su upravo oni i njihova partija doveli do loše ekonomsko-socijalne situacije u Crnoj Gori, a samim tim i loše situacije crnogorskih studenata", navodi se u saopštenju Studentske unije.

Dodaju i da mladi DPS-a ne mogu biti studenti u pravom smislu te riječi i ne mogu podržati studentski protest jer se Studentska unija protvi članstvu u partijama.

"Ako žele da pokažu svoju iskrenu studentsku, mladalačku podršku protestima, neka daju ostavke na svojim poslovima koje su dobili preko veze i neka konačno otvore svoj um! A najbolje bi bilo da postanu samo mladi, bez DPS-a", poručuju oni.

Neprijatno iznenađeni izjavom lidera PZP-a Nebojše Medojevića iz Studentske unije su mu poručili da "studenti Crne Gore imaju jaja, ali i mozak".

"Uskoro će doći vrijeme da pokažemo jačinu te povezanosti, ali o tome neće odlučivati Medojević, niti bilo koji drugi partijski predstavnik. Pokazali smo našu hrabrost ne odustajući od protesta uprkos raznim prijetnjama. Ne treba nam podrška gospodina Krivokapića i gospodina Lukšića. Nego neka se potrude da ispune sve naše zahtjeve jer mi nećemo stati", poručili su studenti i dodali da je ovo početak kraja uspavanosti mladih u Crnoj Gori.

Bonus video: