Petina građana ne vjeruje poslanicima

Prema toj anketi, bez glasova je ostalo čak 30 predstavnika naroda u parlamentu, dok manje od jednog procenta ima čak 26 poslanika
0 komentar(a)
Miomir Mugoša, Foto: Arhiva "Vijesti"
Miomir Mugoša, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.11.2011. 11:33h

Čak petina građana ne vjeruje poslanicima, a od onih kojim vjeruju, ponovo su kao omiljenog označili Miomira Mugošu, koji je dobio 13,38 odsto glasova. Slijedi ga lider PZP-a Nebojša Medojević, koji je dobio 11,26 odsto glasova. To je pokazalo istraživanje Crnogorske kulturne mreže (CKM).

Prema toj anketi, bez glasova je ostalo čak 30 predstavnika naroda u parlamentu, dok manje od jednog procenta ima čak 26 poslanika.

Prema riječima predsjednika CKM građani nemaju previše povjerenja u poslanike zbog toga što smatraju da su u sukobu interesa, a zamjeraju im I što rade isključivo u svoju korist.

Iako je prošlog puta odbio da kao prvoplasirani primi poklon, CKM će napisati dopis Mugoši i ukoliko ovog puta pristana, na poklon će dobiti košarkaški dres sa svojim prezimenomiI brojem jedan.

Anketa je takođe pokazala da “određen” broj ispitanika očekuje da će se čelni ljudi DPS; bivši premijer Milo Đukanović i nekadašnji potpredsjednik Vlade Svetozar Marović vratiti na neku od državnih funkcija.

Bonus video: