Medenica na čelu liste SD u Kolašinu

"Listu Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Kolašin” čine ugledni Kolašinci i Kolašinke, a kuriozitet je da se na njoj nalazi preko 40% žena", saopštili su iz te partije
246 pregleda 6 komentar(a)
Nikola Medenica, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Nikola Medenica, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 30.04.2018. 15:33h

Socijaldemokrate su danas predale listu za predstojeće lokalne izbore u Kolašinu, na čijem čelu se nalazi Nikola Medenica, predsjednik OO Socijaldemokrata Kolašin i direktor Agencije za zaštitu životne sredine.

"Listu Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Kolašin” čine ugledni Kolašinci i Kolašinke, a kuriozitet je da se na njoj nalazi preko 40% žena", saopštili su iz te partije.

Nosilac liste, Nikola Medenica, istakao je da Socijaldemokrate očekuju odličan izborni rezultat u Kolašinu.

“Naša lista je sigurno najperspektivnija od svih koje će uzeti učešća na ovim izborima, imajući u vidu ogroman procenat mladih i žena koji se na njoj nalaze, što ukazuje na to da s pravom možemo očekivati da će se trend rasta podrške Socijaldemokratama nastaviti i u našem gradu. Predizbornu kampanju ćemo usmjeriti na najznačajnije izazove sa kojima se suočavaju stanovnici Kolašina i ponudićemo im realan i ostvariv izborni program. Uvjereni smo da će se nakon 27. maja stvoriti pretpostavke da naš grad, nakon četiri sušne godine, dobije vlast kakvu zaslužuje, u kojoj će jedan od ključnih faktor biti i Socijaldemokrate”, rekao je Medenica.

Na listi kandidata za odbornike SD u Kolašinu nalaze se: Nikola Medenica, Slobodan Vlahović, Jelena Bulatović, Danilo Medenica, Saša Vlahović, Veselin Milošević, Kostadin-Nino Grandić, Dragana Vlahović, Anica Mijatović, Ivan Grdinić, Novo Vlahović, Miloš Bulatović, Tanja Mirović, Milovan Vlahović, Ismeta Toković, Miloš Ivanović, Iva Simonović, Dejan Milošević, Slađana Moračanin, Tanja Dožić, Nikola R. Rakočević, Suzana Bulatović, Katarina Janković, Miki Perišić, Vanja Vlahović, Ivana Šćepanović, Mile Glavičanin, Aleksandra Bulatović, Miro Bjelić, Zorica Rajković, Nikola Rakočević

Bonus video: