REAGOVANJE BERANSKOG DPS-A

Fatić: SNP pokušava da pravda sopstvene neuspjehe u Beranama

"Zašto je kupovina mercedesa od 60 hiljada eura za predsjednika Opštine prioritet lokalne vlasti", navodi predsjednik odbora DPS u Beranama
3120 pregleda 3 komentar(a)
Fatić, Foto: DPS
Fatić, Foto: DPS

Oglašavanje beranskog SNP-a, partije koja je u posljednjoj fazi raspadanja, blijedi je pokušaj pravdanja sopstvenih neuspjeha pred svojim nezadovoljnim biračima, ocjenjuje Bogdan Fatić, predsjednik odbora DPS u Beranama.

Predsjednik OO SNP Berane Tihomir Bogavac ranije je pozvao člansvo i simpazitere ove partije iz Berana, kao i sve građane, da se okupe na mirnim protestima u Podgorici.

U SNP-u bi sada, smatra Fatić, da odgovornost za "katastrofalno loše stanje u lokalnoj samoupravi" pripišu drugima, ne bi li abolirali sebe. To im, kako je kazao, ne prolazi kod građana.

"Gospodo iz partije u raspadanju, jasno je svima zbog čega ste uništili ovaj grad. Vaša neprofesionalnost, pohlepa za funkcijama, nesposobnost i neznanje nemaju više mjere. Zato, gradjani čekaju da odgovorite: zašto je saobraćajna infrastruktura u užasnom stanju?, zašto su uništene ulice, trotoari, parkovi?, ko je odgovoran za divlje deponije pored obilaznice i u krugu Celuloze?, zašto donosite nezakonite odluke? Zašto su vam rukovodioci u v.d. stanju? Pred ovim pitanjima ćutite i zaboravljate da već pet godina vršite lokalnu vlast! Zašto je kupovina mercedesa od 60 hiljada eura za predsjednika Opštine prioritet lokalne vlasti? Svima je jasno da je jedini vaš projekat koji uspješno realizujete, nažalost, uništavanje grada po svaku cijenu. Zbog svoje nesposobnosti ne morate se izvinjavati građanima Berana", saopštio je Fatić.

Preporučujemo za Vas