Kurtagić izabran za predsjednika OO Bošnjačke stranke u Rožajama

Kurtagić je kazao da je BS u Rožajama, kroz dolazak novih i posebno mladih ljudi, poboljšala svoju partijsku infrastrukturu
165 pregleda 0 komentar(a)
Rožaje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Rožaje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.10.2011. 14:34h

Opštinski odbor Bošnjačke stranke u Rožajama jednoglasno je izabrao Huseina Huska Kurtagića, profesora gimnazije u tom gradu za predsjednika Opštinskog odbora.

Kurtagić se zahvalio na ukazanom povjerenju naglašavajući da je izuzetna čast i odgovornost biti na čelu odbora u Rožajama, gdje Bošnjačka stranka ima najveću podršku birača.

"Bošnjačka stranka je najjača opoziciona partija u Rožajama, što govori o povjerenju koje nam daju građani. Iako smo u opoziciji, naš cilj je prvenstveno razvoj Rožaja i davaćemo podršku svakom projektu koji doprinosi u tom pravcu, kao što ćemo i dalje ukazivati na potrebu rješavanja nagomilanih problema sa kojima se građani svakodnevno suočavaju", kazao je Kurtagić

Kurtagić je kazao da je BS u Rožajama, kroz dolazak novih i posebno mladih ljudi, poboljšala svoju partijsku infrastrukturu, osnažila jedinstvo odbora i ojačala u svim dijelovima opštine.

"Radićemo i dalje na jedinstvu našeg odbora, posebnu pažnju posvetićemo mladim ljudima i svakodnevno biti u kontaktu sa građanima koji, sve više, prepoznaju našu političku snagu. Na narednim izborima Bošnjačka stranka će sigurno biti dio vlasti i u Roažajama", kazao je Kurtagić.

Bonus video: