Tajić opet predsjednik barskog PzP-a

"Predsjednik Zoran Tajić se zahvalio na ukazanom povjerenju i čestitao svim novoizabranim članovima OO PzP koji su pokazali jaku volju da daju svoj lični doprinos u ovako teškim trenucima za opoziciju, imajući u vidu progon DF, diskriminaciju naših ljudi, brojne nedemokratske metode aktuelnog režima uključujući davanje mita"
132 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Tajić, Foto: Radomir Petrić
Zoran Tajić, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 25.04.2018. 13:33h

Zoran Tajić će i dalje predvoditi Opštinski odbor Pokreta za promjene, odlučila je izborna skupština barskog PZP. Formiran je novi Opštinski odbor sa 19 članova, zamjenik predsjednika je Aleksandar Lekić, član GO PzP i odbornik DF u SO Bar, a potpredsjednici su Aleksandra Vujičić, odbornica DF u SO Bar i predsjednica Mreže žena PzP u Baru, te Ivica Golubić, član GO PzP.

"Predsjednik Zoran Tajić se zahvalio na ukazanom povjerenju i čestitao svim novoizabranim članovima OO PzP koji su pokazali jaku volju da daju svoj lični doprinos u ovako teškim trenucima za opoziciju, imajući u vidu progon DF, diskriminaciju naših ljudi, brojne nedemokratske metode aktuelnog režima uključujući davanje mita, zloupotrebe državnih institucija i resursa, kao i razne vrste pritiska i zastrašivanja naših sugrađana u cilju održavanja na vlasti", saopšteno je ovim povodom iz barskog PZP.

Prema istim navodima, povećani broj članova novog opštinskog odbora u odnosu na prethodni proizišao je iz “potrebe uspostavljanja još bolje organizacione strukture ali i evidentnog rasta broja članova PZP u Baru”.

"PZP će kao konstituent DF dati značajan doprinos sveukupnim naporima opozicije da i u Baru dođe do neophodnih promjena. Oe će značiti otklon od dosadašnjeg načina upravljanja opštinom koji karakterišu neodgovoran odnos prema građanima, nepotizam i korupcija, neostvarena obećanja za unaprijeđenje života građana, zloupotrebe službenog položaja i nedomaćinsko gazdovanje resursima opštine. PZP kao dio nove vlasti, svojim kadrovskim rješenjima predano će biti posvećen konkretnom rješavanju aktuelnih problema i potrebama građana, a ne davanju praznih obećanja, opštim društvenim interesima a ne interesima pojedinaca, i svojim činjenjem doprinijeti da se obezbijedi dinamičan razvoj opštine Bar", zaključuje se u saopštenju barskog PZP.

Bonus video: