Perović: CIA štiti crnogorsku mafiju

Milo Đukanoviću, gospodare naš, hvala ti što si nam stavio sedamdeset i pet lanaca i na ruke i na noge! Divni su i zlatni!
769 pregleda 0 komentar(a)
slavko perović, Foto: Arhiva Vijesti
slavko perović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 23.09.2011. 09:40h

Iza ove crnogorske, kao i iza svih balkanskih mafija, ili najvećeg broja svjetskih mafija, stoji CIA i tajna američka politika, kaže bivši lider Liberalnog saveza Slavko Perović.

U intervjuu koji je objavljen na njegovom blogu Perović objašnjava da se tu krije odgovor na uobičajeno pitanje: pa kako je moguće da očiglednu crnogorsku Mafiju podupiru i Evropljani i Amerikanci?

"Ako tome dodate zaprepašćujuću istinu da je sva crnogorska parlamentarna "opozicija" pod direktnom komandom Mafije, a da su u istom statusu i svi crnogorski mediji, i još tome dodate istinu da u Crnoj Gori nema nikakvih, osim od strane Mafije režiranih "pobuna" protiv ove zločinačke vlasti, sve postaje jasno da jasnije biti ne može! Šef crnogorske Mafije zove se Milo Đukanović, to na Planeti i u Crnoj Gori svako živi zna…", kazao je on.

Plan Mila Đukanovića je totalno, potpuno uništenje Crne Gore, njena definitivna sahrana pod kamenu ploču bez ikakvog imena i prezimena na njoj.

"Taj savršen zločin će, za još nekolika koraka, biti priveden kraju. Milo Đukanović i svi koji mu pomažu ili glasaju za njega, ubice su Crne Gore!", kaže bivši lider LS.

Stanovnici ih obožavaju

Perović konstatuje da "mafijaški DPS, svih ovih godina, nikad nije lagao! Njihovo vođstvo: Momir Bulatović, Milo Đukanović i Svetozar Marović punih dvadest godina iz svega mozga viču stanovnicama i stanovnicima Crne Gore: opljačkaćemo vas, ubićemo vam prostitucijom, drogom i kriminalom đecu, a to znači srušiti im puteve života, bićete naši kmetovi, pa onda robovi, napravićemo od vas jadove ljudske i sirotinju…i govorili su još mnogo toga i to svakim danom konkretnim zločinima javno pokazivali i i dokazivali! Koji je rezultat svega toga? Stanovnice i stanovnici Crne Gore ih, i to ogromna većina, obožavaju."

"Jedina iskrena “molitva” koja postoji u Crnoj Gori je ova: Milo Đukanoviću, gospodare naš, hvala ti što si nam stavio sedamdeset i pet lanaca i na ruke i na noge! Divni su i zlatni! Stavljaj nam ih još i nemoj nikad stati Milo, molimo te gospodaru naš! Volimo te!", kaže on.

Bonus video: