"Članovi i simpatizeri SD doprinijeli pobjedi politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore"

„Posebna zahvalnost je upućena članovima i simpatizerima SD koji su umnogome doprinijeli izbornoj pobjedi u prvom krugu“, kaže se u saopštenju
54 pregleda 10 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 20.04.2018. 19:04h

Članovi i simpatizeri Socijaldemokrata (SD) umnogome su doprinijeli pobjedi politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore u prvom krugu predsjedničkih izbora, ocijenilo je Predsjedništvo te stranke.

Kako je saopšteno iz SD, Predsjedništvo je na današnjoj sjednici izrazilo zadovoljstvo zbog pobjede politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore.

„Posebna zahvalnost je upućena članovima i simpatizerima SD koji su umnogome doprinijeli izbornoj pobjedi u prvom krugu“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da rezultati predsjedničkih izbora, dvostruko veća podrška koju SD uživa u odnosu na parlamentarne, zastupljenost u svim lokalnim parlamentima u kojima su do sada održani izbori, svakodnevni priliv novih članova i izuzetno pozitivne reakcije na rezultate predstavnika te stranke u lokalnim i državnoj vlasti, garantuju odličan rezultat i na svim predstojećim lokalnim izborima.

Na sjednici su, kako je saopšteno, pohvaljene sve dosadašnje predizborne aktivnosti koje preduzima partijska infrastruktura i dogovoreno je njihovo intenziviranje u narednom periodu u cilju ostvarivanja novih pobjeda na majskim izborima.

„Zaključeno je da sve prethodno navedeno nedvosmisleno pokazuje da će SD biti jedan od ključnih činilaca buduće vlasti i okosnica društveno-ekonomskog prosperiteta u gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori u maju“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: