Više nema hrabrih u Crnoj Gori koji bi se pobunili režimu oca nacije

Tačno znam đe će biti sahranjen. Na vrh Štirovnika, posred Lovćena koji je već prešao u privatno vlasništvo Miomira Mugoše
237 pregleda 0 komentar(a)
slavko perović, Foto: Facebook
slavko perović, Foto: Facebook
Ažurirano: 01.09.2011. 08:43h

U Crnoj Gori nema više nikog ko bi se pobunio protiv mafije, jer niko ne želi da se zamjeri ocu nacije Milu Đukanoviću, ocijenio je Slavko Perović, bivši lider Liberala.

Perović je na svom blogu slavkoperovic.wordpress.com, sumirajući utiske nakon posjete Crnoj Gori, kazao da u zemlji više nema hrabrih ljudi koji bi se pobunili protiv nepravde i pružili otpor režimu.

A i kako bi se neko usudio da se zamjeri 'ocu nacije' i 'ocu domovine' Milu Đukanoviću?

“A i kako bi se neko usudio da se zamjeri 'ocu nacije' i 'ocu domovine' Milu Đukanoviću? Takvi se ratnici, u brdima ovim, nekad slavnim, a danas sramnim, već odavno ne rađaju. Ona su se, ova brda, u zadnjih dvadeset godina specijalizovala za proizvodnju konzervi u kojima se pakuje najgori ljudski otrov koji se reklamira, lažno, ada kako: osmjesima, tapšanjima, kumstvima, rukovanjima i još mnogo čime, ali oči im otkrivaju pravu 'vjeru': ukradi i prevari đe gođ možeš, samo si tako 'pametan', samo tako se 'snalaziš', samo tako Milu služiš”, navodi Perović u svom blogu

Crna Gora "sponzoruša mafijaška"

Bivši lider LSCG upozorio je da su sinovi i kćeri od Crne Gore napravili “sponzorušu mafijašku”, navodeći da mnogi danas to veličaju. Perović je ocijenio da sam ništa ne može promijeniti, konstatujući da nema vojske za promjene. On je, ipak, ubijeđen da će Đukanović uživati najviše počasti u zemlji, pa čak i nakon smrti.

Tačno znam đe će biti sahranjen. Na vrh Štirovnika, posred Lovćena koji je već prešao u privatno vlasništvo Miomira Mugoše.

Bonus video: