Marković se zabrojao u Bijelom Polju, "nije bojkotovao Đukanovića"

Zbog partijskih poslova u Bijelom Polju Marković se naknadno priključio slavlju Đukanovićeve pobjede
205 pregleda 59 komentar(a)
Duško Marković, Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Duško Marković, Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.04.2018. 05:19h

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i premijer Duško Marković nije bio na bini tokom slavlja predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića zbog obaveza u izbornom štabu u Bijelom Polju, saznaju “Vijesti”.

Prema tvrdnjama sagovornika “Vijesti” iz DPS-a, Marković zbog obaveza u štabu nije stigao na slavlje u velikoj sali, ali se naknadno pridružio partijskim kolegama na proslavi Đukanovićeve pobjede.

Marković je, kao koordinator Predsjedništva DPS-a za Bijelo Polje i Petnjicu izborni dan proveo na sjeveru Crne Gore.

“Marković je bio na terenu i čim je stigao priključio se proslavi pobjede. Njega je vidjelo najmanje 300 ljudi koji su nastavili da slave izbornu pobjedu nakon Đukanovićevog obraćanja pristalicama”, kazao je sagovornik “Vijesti”, navodeći da su se slavlju priključili i politički direktor DPS-a Tarzan Milošević i potpredsjednik Vlade Milutin Simović, zbog obaveza u opštinama koje koordiniraju.

Tokom slavlja u staroj zgradi Vlade osim Đukanovića na bini su bili i njegova supruga Lidija i sin Blažo, kao i bivši predsjednik države Filip Vujanović. Nazdravljajući šampanjcem, izbornu pobjedu su sa partijskim liderom slavili i potpredsjednik Vlade Zoran Pažin, ministar odbrane Predrag Bošković, potpredsjednik Skupštine Branimir Gvozdenović, kao i bivši ministar vanjskih poslova i Đukanovićev savjetnik Milan Roćen.

Na bini su bili predsjednik parlamenta i Socijaldemokrata (SD) Ivan Brajović, lider Liberalne partije (LP) Andrija Popović, zamjenik gradonačelnika Podgorice Časlav Vešović, direktor Poreske uprave Miomir M. Mugoša i predsjednik Upravnog odbora Aerodroma Crne Gore Božidar Vuksanović.

Bonus video: