Milačić: Otvorite frižider, pogledajte u novčanik, okrenite se oko sebe...

"Zapitajte se da li vam smeta ako vas niko ne pita za odluke od nacionalnog značaja, da li ste zadovoljni stanjem ekonomije, da li ste zadovoljni stanjem duhovnosti", poručio je Milačić nakon glasanja, na koje je došao sa sinom
85 pregleda 12 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 15.04.2018. 18:36h

Predsjednički kandidat, Marko Milačić, pozvao je građane da izađu u što većem broju da glasaju i da, kako je rekao, ne dozvole drugima da odlučuju u njihovo ime.

"Otvorite frižider, pogledajte u novčanik, okrenite se oko sebe i zapitajte se da li ste zadovoljni, da li živite u bezbjednoj zemlji, da li vam smetaju ubistva po ulicama, da li živite u zemlji bez afera, da li živite u demokratskom društvu. Zapitajte se da li vam smeta ako vas niko ne pita za odluke od nacionalnog značaja, da li ste zadovoljni stanjem ekonomije, da li ste zadovoljni stanjem duhovnosti", poručio je Milačić nakon glasanja, na koje je došao sa sinom.

Kako je rekao, u prvom krugu treba da glasaju za ideju kandidata i da na predsjedničkim izborima nema rasipanja glasova, a u eventualnom drugom krugu, naveo je, da glasaju za manje zlo.

"Ako niste zadovoljni izađite i glasajte, ne dozvolite da drugi odlučuju u vaše ime. Izađite u što većem broju, ne bojte se. Vrijeme je za slobodu. Vrijeme je da za našu djecu i potomke stvorimo zdravo društvo utemeljeno na principima istine, pravde i slobode", zaključio je Milačić.

Bonus video: