URA Bijelo Polje: Osjetite slobodu i u nedjelju glasajte promjene

"Čak i vi, aktivisti DPS-a, kada uzmete olovku u ruku sjetite se svojih plata, računa za struju, neispunjenih želja vaše djece, svih odmora koje ste proveli kući. Sjetite se bahatosti vaših partijskih šefova, svih miliona koje su ukrali, a prozivaju vas i ucjenjuju za bijedno plaćene poslove koje su vam dali"
4 komentar(a)
URA Bijelo Polje, Foto: GP URA
URA Bijelo Polje, Foto: GP URA
Ažurirano: 13.04.2018. 16:59h

Iz odbora Građanskog pokreta URA u Bijelom Polju pozvali su sve građane Crne Gore, a posebno one na sjeveru da u nedjelju budu slobodni i glasaju za promjene u zemlji.

"Puno je ljudi na sjeveru bilo na promocije DPS-a zato što su morali. Uzmite novac, morali ste biti viđeni na promocijama, obećajte glas, ali u kabini biračkog mjesta niko ne zna za koga ste glasali. Čak i vi, aktivisti DPS-a, kada uzmete olovku u ruku sjetite se svojih plata, računa za struju, neispunjenih želja vaše djece, svih odmora koje ste proveli kući. Sjetite se bahatosti vaših partijskih šefova, svih miliona koje su ukrali, a prozivaju vas i ucjenjuju za bijedno plaćene poslove koje su vam dali. Oslobodite se ropstva", poručili su građanima iz odbora URA u Bijelom Polju.

Dodaju da aktivisiti DPS-a moraju shvatiti da su na ovakav način života oni jedino robovi.

"Odlučite da osjetite kako je biti slobodan čovjek i kako je dobro živjeti slobodno. Budite slobodni građani 21. vijeka”, zaključili su u bjelopoljskom odboru URA.

Bonus video: