Bojanić: Došlo je vrijeme da zaboravimo referendum i prošle izbore

On je kazao da mu je posebno drago što građani na njegove skupove dolaze svojom voljom, a ne zato što ih neko natjera i ucijenio
64 pregleda 40 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2018. 19:16h

Konačno je došlo vrijeme da zaboravimo referendum i prošle izbore, poručio je predsjednički kandidat Mladen Bojanić sa završne konvencije u Podgorici.

“I oni koji su glasali za nezavisnost i oni za zajedničku državu, glasali su zato što su smatrali da je to najbolje za Crnu Goru, niko nema pravo da ni jednu ni drugu stranu mrko pogleda, a ne da ih nazove izdajnicima države”, poručio je Bojanić.

On je kazao da mu je posebno drago što građani na njegove skupove dolaze svojom voljom, a ne zato što ih neko natjera i ucijenio.

“Nismo za sobom vodili ni autobuse ni blindirane autmobile”, kazao je Bojanić.

On je naveo da za građane ostati uvijek onaj isti komšija i prijatelj, s tim što će, kako kaže, biti predjsednik države.

“Imaćete predsjednika koji će biti prvi među jednakima”, kazao je Bojanić.

Bojanić navodi da Crnoj Gori treba tržišna ekonomija koja se neće zasnivati na rođačkim vezama i partijskim knjižicama.

“Mladi su u fokusu moje pažnje, ispuniću obavezu za stručno usavršavanje u EU. Ovdje mladi gotovo da nemaju što da uče”, kazao je Bojanić i dodao će narod biti njegova partija i da će mu narod dati legitimitet da mijenja i kontroliše rad Vlade.

Bojanić je dodao da je Crnoj Gori dosta podjela.

“Ostavimo podjele Đukanoviću, neka se oni cijepaju unutar DPS-a, pa ćemo od 15. aprila sa strane gledati kalo se cijepaju na Markovićevu i druge struje. Diktator je ostao sam i nikome više ne vjeruje”, rekao je Bojanić.

Profesorica na Prirodno-matematičkom fakultetu, Mara Šćepanović, kazala je da se bavi eksperimentalnom fizikom, i da eksperiment koji nije uspio trinaest puta, neće uspjeti ni četrnaesti put na ovim izborima.

Bivša poslanica Jelisava Kalezić kazala je da, kad se ljudi oslobode, mogu čudo da naprave.

“Nećemo četrnaesti neuspjeli eksperiment, jer mi ih plaćamo”, poručila je Kalezić.

Građanska aktivistkinja Patricija Pobrić kazala je da u Crnoj Gori više nije bitno ko je ko.

“Frižideri su jednako prazni i svima je pravda nedostižna”, kazala je ona.

Galerija

Bonus video: