FB grupa: Zorica Kovačević za gradonačelnicu Danilovgrada

U toj i u grupi građana "Vratite nam Danilovgrad" najčešće su zamjerke na stanje u kojem se sada nalazi Danilovgrad
369 pregleda 0 komentar(a)
Zorica Kovačević, Foto: Arhiva Vijesti
Zorica Kovačević, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 19.07.2011. 22:31h

Fejsbuk grupa "Zorica novi gradonačelnik Danilovgrada" traži da za novog predsjednika te opštine bude izabrana direktorica Doma zdravlja Zorica-Beba Kovačević.

Ona nije željela komentarisati taj zahtjev, ali ni to da li će se kandidovati za mjesto predsjednika opštine.

Na društvenoj mreži Fejsbuk, u grupi “Zorica novi gradonačelnik Danilovgrada" koja je juče oko 19 časova imala 1.500 članova, mogu se pročitati komentari podrške upućeni njoj, kao i to da je zbog rezultata koje je ostvarila u dosadašnjem radu podržavaju i članovi opozicionih partija.

U toj i u grupi građana "Vratite nam Danilovgrad" najčešće su zamjerke na stanje u kojem se sada nalazi Danilovgrad.

"Ne bojim se ničeg, nego bolje da ćutim"

Marjana Šaranović, članica grupe koja traži novog predsjednika opštine komentariše: "Ne bojim se ničeg, nego bolje da ćutim, grad je kao grad, izgled smeće, ovaj trg kakav nam je - nikakav, a zašto, zato što nemamo gradonačelnika, a da ne nabrajam dalje, nikakva kulturna dešavanja, nemamo ništa, nemam riječi za ovaj grad".

Mileva Iković piše da je zbog svega toga potrebna podrška Kovačevićevoj.

"Zbog svega što se može vidjeti, podrška pravoj osobi za gradonačelnika Danilovgrada - Zorici Kovačević", piše ona.

O Đuranoviću sud mora dati i Predsjedništvo DPS-a

Svih 14 mjesnih odbora DPS-a u Danilovgradu i Savjetu mladih te partije jednoglasno su krajem juna predložili aktuelnog predsjednika Danilovgrada Branislava Đuranovića za još jedan manadat. Dva mjesna odbora - Gorica i Kosovi Lug, pored Đuranovića, kandidovali su i direktorku Doma zdravlja.

O Đuranoviću svoj sud mora dati i Predsjedništvo DPS-a.

Dva mjesna odbora - Gorica i Kosovi Lug, pored Đuranovića, kandidovali su i direktorku Doma zdravlja

Da je izbor gradonačelnika Danilovgrada ustalasao strasti u DPS-u ispostavilo se poslije emisije RTV Crne Gore “Uživo iz Danilovgrada” kada se, nakon polemike, ispostavilo da je emisija jednim dijelom pripremana u kabinetu aktuelnog gradonačelnika.

U emisiju nijesu pozvani direktor Centra za kulturu Ranko Vuković i Kovačevićeva, o čijem radu se priča veoma pohvalno, a to je navodno urađeno pod uticajem krugova danilovgradskog DPS-a koji ne žele da se direktorica Doma zdravlja kandiduje na izborima za predsjednicu opštine.

Bonus video: