Vuksanović: Postojaće Crna Gora i poslije Đukanovića

"I oni koji su tada glasali za drugu opciju su jednako građani ove države koji vole ovu zemlju i koji se u njoj moraju osjećati udobno kao i svi ostali građani"
76 pregleda 98 komentar(a)
Draginja Vuksanović, SDP Cetinje, Foto: SDP
Draginja Vuksanović, SDP Cetinje, Foto: SDP
Ažurirano: 10.04.2018. 19:00h

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović je sa skupa na Cetinju poručila da je Crna gora sigurna i stabilna tek kada Đukanović siđe sa političke scene.

Ona je navela da oni koji su glasali nezavisnu Crnu Goru nijesu dali glas za državu od koje DPS otuđena elita želi da napravi privatni posjed, već su željeli slobodnu, prosperitetnu i socijalno pravičnu državu.

„I oni koji su tada glasali za drugu opciju su jednako građani ove države koji vole ovu zemlju i koji se u njoj moraju osjećati udobno kao i svi ostali građani. Naša djeca neće biti najamna radna snaga u njihovim vilama, već ćemo nakon političkih promjena svima omogućiti jednake šanse za obrazovanje, zapošljavanje i život u Crnoj Gori. Poručujem kandidatu Đukanoviću da mi nijesmo tjerali nikakve investitore – mi smo tjerali kriminalce koje oni dovode da pljačkaju ovu državu. Postojaće gospodine Đukanoviću Crna Gora i poslije vas, i neka vam je srećan vam put. Ali će Crna Gora u našim rukama biti bolja i ljepša i biće država koja će pripadati svima, a ne samo privilegovanim pojedincima. Zato ćemo ostati poslije vas da gradimo bolju Crnu Goru koja će pripadati svima“, kazala je na kraju Vuksanović.

Bonus video: