Miličković pozvao odbornike da ne podrže "bahatog Iznoguda" Mugošu

Miličković je upozorio da će se svi ti glasovi darovati DPS-u i obesmisliti izborni proces
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.06.2011. 15:41h

Član koalicije Bolja Podgorica - Bolja Crna Gora Vasilije Miličković pozvao je neke od odbornika u gradskom parlamentu da se ne igraju sa njim i ne trguju sudbinama građana tako što bi podržali izbor Miomira Mugoše za gradonačelnika.

Miličković je naveo da predsjednik Narodne stranke Predrag Popović i odbornik te partije u Skupštini Glavnog grada Slaven Guberinić neće glasati za Mugošu.

“Zato što su sa mnom u bijelim košuljama, držeći se za ruke visoko podignute, sa bine na završnoj konvenciji koalicije Bolja Podgorica zavjetovali i obećali Podgoričanima da ćemo sa njihovim glasovima srušiti odnarođeni režim - DPSDP koaliciju, na čelu sa Mugošom”, naveo je Miličković u saopštenju dostavljenom “Vijestima”.

Neće Kadićeva DSS i g. Ostojić glasati za Mugošu jer je Kadić direktno na svojoj koži osjetio njegov teror

On je dodao da Guberinić neće glasati za Mugošu zato što tih majskih dana 2010. nije sa Mugošom, već sa njim i njegovom ćerkom Tamarom, obilazio podgoričke kvartove i mjesne zajednice i tražio od građana glas podrške protiv privatne i Podgorice koju su zarobili gradonačelnik glavnog grada i DPS.

“Neće Kadićeva DSS i g. Ostojić glasati za Mugošu jer je Kadić direktno na svojoj koži osjetio njegov teror.

Navedena gospoda, tvrdi on, neće glasati za bahatog Iznoguda, podgoričkog vezira, Miomira Mugošu jer se i “njemu samom, njegova bahatost na glavu popela”

Neće moj Mihailo Ivanović iz SPICG glasati za Mugošu, jer mi je tokom obilaska sjevera Crne Gore, po ledu i dubokom snijegu, marta 2009, obećao da će sve uraditi da svane njegovoj i mojoj djeci, Crnoj Gori i svim onim građanima koji ne pripadaju DPSDP familiji”, naveo je Miličković.

Navedena gospoda, tvrdi on, neće glasati za bahatog Iznoguda, podgoričkog vezira, Miomira Mugošu jer se i “njemu samom, njegova bahatost na glavu popela”.

“Zato, i po sto puta zato, podsjećam Guberinića, Ostojića, Ivanovića i bilo kog Kaluđerovića, Bošnjak ili Mandića, iz koalicije bijelih košulja, kojima sam ja, moja uža i šira porodica, dao glas, da se ne igraju sa mnom, ne daj bože da trguju sa našim sudbinama, jer mi je ovo dvadeset druga godina kako glasam protivu pošasti zvane DPS”, naveo je Miličković.

Istakao je da ne radi samo o njegovoj porodici već i o preko 37 hiljada građana Podgorice koji godinama vape za malo slobode.

Miličković je upozorio da će se svi ti glasovi darovati DPS-u i obesmisliti izborni proces, ako bilo ko iz koalicije Bolja Podgorica podrži Mugošu.

“Ta i takva vlast i tako izabrani gradinačelnik bili bi nelegitimni”, tvrdi Miličković.

Ako bi se takav scenario odigrao, Miličković poziva sve Podgoričane koji dijele njegovo mišljenje da pođeu u crkvu Sv. Đorđa pod Goricom i pomole se bogu, Sv. Petru Cetinjskom i Sv. Vasiliju Ostroškom.

Bonus video: