Bošnjak DPS-u: Ako je sve kako treba zašto ste razriješili Manojlović?

Ona je dodala da je članom 141, Zakona o državnim službenicima i namještenicima propisano da je funkcija predsjednika Komisije za žalbe profesionalna, te poručila da "vi iz DPS-a očigledno mislite da se na vas zakoni ne odnose"
1 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Savo Prelević
Branka Bošnjak, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.04.2018. 16:44h

Kad odlazeće DPS "neznalice u Glavnom gradu uhvatite u nedjelu, onda počinju da u panici neistinama brane neodbranjivo", tako i u ovom slučaju galamom pokušavaju da opravdaju nešto što je očigledno i u šta se svaki građanin može uvjeriti, kazala je Branka Bošnjak u odgovoru na reagovanje podgoričkog DPS-a.

"Ukoliko ste informatički pismeni odlazeća gospodo pogledajte na sajtu Agencije za antikorupciju pa ćete vidjeti da je Mišela Manojlović u svom imovinskom kartonu prijavila da prima naknadu za tu funkciju, pa možda da se konsultujete sa njom i razjasnite tu činjenicu zašto je onda dala netačne podatke Agenciji, ili pak vi neistinama pokušavate da zataškate kršenje zakona. A možete posjetiti i sajt Izborne komisije Glavnog grada pa ćete se uvjeriti da je gospođa Manojlović članica te komisije, a i to je javna funkcija koju treba prijaviti, a ona to nije učinila", navodi se u odgovoru Branke Bošnjak.

Ona je dodala da je članom 141, Zakona o državnim službenicima i namještenicima propisano da je funkcija predsjednika Komisije za žalbe profesionalna, te poručila da "vi iz DPS-a očigledno mislite da se na vas zakoni ne odnose".

"Uostalom ne bi loše bilo da objasnite, zašto ste gospođu Manojlović onda razriješili, ako tvrdite da je sve kako treba", kazala je Bošnjak.

"Odlazeći gradonačelniče Stijepoviću, za vaše dobro nađite neku bolju ekipu da vas brani, jer ovi amateri rade na vašu štetu i poručite im da ne brinu za moju podršku u partiji jer je ona nesporna, no bi bolje bilo da pokušaju da prikriju svoju bruku i raskol u DPS-u koji je više nego očigledan, a posebno onaj u podgoričkom odboru", zaključila je Bošnjak.

Bonus video: