Bojanić: Solanu otrgnuti iz ruku tajkuna i vratiti je u funkciju

On je poručio i da će se kao predsjednik boriti protiv nepravdi učinjenih građanima Crne Gore, ali i protib nepravednih i štetnih privatizacija
73 pregleda 2 komentar(a)
Mladen Bojanić, Solana, Foto: Mladenbojanic.me
Mladen Bojanić, Solana, Foto: Mladenbojanic.me
Ažurirano: 09.04.2018. 15:31h

Predsjednički kandidat Mladen Bojanić posjetio je Ulcinj i tom prilikom poručio da će se "kada postane predsjednik boriti da građani Ulcinja ostvare pravo povraćaja svojih maslinjaka i zemlje koja im je vespravno oduzeta".

"Solanu treba otrgnuti iz ruku tajkuna i ponovo je vratiti u funkciju. Jedino ponovno otvaranje fabrike donosi mogućnost da očuvamo biodiverzitet u našoj državi", rekao je Bojanić.

On je poručio i da će se kao predsjednik boriti protiv nepravdi učinjenih građanima Crne Gore, ali i protib nepravednih i štetnih privatizacija.

"Odnos vlasti prema stanovnicima Ulcinja, kao i u ostalom i prema svim manjinama u Crnoj Gori je poražavajući ako imamo u vidu da godinama ne mogu ostvariti svoja prava i puni ekonomski potencijal", kazao je Bojanić.

Bojanić je kazao i da nije riješeno pitanje Morskog dobra, obrazovanja na manjinskim jezicima, zastupljenosti u državnoj upravi I pitanje emigracije koja je ogromna na ovom području.

Poručio je da je razvojni potencijal Ulcinja nevjerovatan i da je veliki paradoks što je Ulcinj sa toliko resursa sa kojima raspolaže najsiromašnija opština na primorju.

"Ulcinj vidim kao lokomotivu razvoja turizma i grad koji će postati regionalni centar za posjetioce iz inostranstva", kazao je Bojanić.

"To moramo promijeniti zajedno", naglasio je Bojanić

Bonus video: