Guberinić: Kad Krivokapiću fali snage, tu je PzP da pomogne

Guberinić u reagovanju tvrdi da "kada Ranku fali snage da obavi posao, onda je tu Brankina partija da pomogne"
59 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2011. 14:23h

Branka Bošnjak je očigledno opsjednuta kviskom, a nije ni čudo kada predstavlja partiju koja je pod maskom opozicije najtvrđi kvisko Ranka Krivokapića, odgovorio je odbornik Narodne stranke Slaviša Guberinić šefici odborničkog kluba Pokreta za promjene u Skupštini Glavnog grada.

Guberinić u reagovanju tvrdi da "kada Ranku fali snage da obavi posao, onda je tu Brankina partija da pomogne, što se naročito pokazalo prilikom donošenja Ustava", kojim je, on tvrdi, legalizovana neviđena diskriminacija srpskog naroda u Crnoj Gori.

"Dakle, taj mali kvisko, nesrazmjerno svojoj veliičini, napravio je ogromnu štetu Crnoj Gori. Rankov kvisko očigledno misli da nije svome šefu dovoljno pomogao, pa hoće i formalno da ga dovede i na vlast u Podgorici. Poznato je konvertita najviše mrzi svoju bivšu pripadnost, zato i postaje Rankov kvisko", navodi se u Guberinićevom reagovanju.

Bošnjak je "Vijestima" kazala da smatra da Mugoša ne mora da brine za većinu, jer je tu uvijek njegov "kvisko" Guberinić

Goberinić naglašava da taj "Rankov PzP kvisko nažalost nije usamljen u nuđenju usluga srbomrzačkom SDP-u i da neke druge opozicione partije nastavljaju da se kandiduju za Rankovog kviska, kao što su to i činile, nudeći mu koaliciju nakon prošlogodišnjih izbora u Podgorici".

"Ponavljam, radi javnosti, a ne Branke, da će Narodna stranka prilikom izbora gradonačelnika Podgorice postupiti u skladu sa svojim jasnim načelom i glasati protiv svega što ide u korist partije koja svoj program preko srbomržnje sprovodi preko Brankinog kviska", poručio je Guberinić.

Bošnjak je "Vijestima" kazala da smatra da Mugoša ne mora da brine za većinu, jer je tu uvijek njegov "kvisko" Guberinić.

Kako je poznato da je Mugoša dobar "trgovac", Bošnjak je izrazila sumnju i da će Guberiniću društvo za podršku Mugoši praviti i "vječiti uzdržani predstavnici Demokratske srpske stranke i Stranke penzionera", a kako je očigledno da isti nijesu imuni na političku trgovinu.

Galerija

Bonus video: