Demos: Nema kompromisa, ostavke u RTCG zahtjev građana

"Nezakonito smjenjivanje, prijetnje, zastrašivanja i otimanje Javnog servisa i njegovo pretvaranje u pinkovsko informersko glasilo po uzoru na njihove beogradske centrale je slika kakvu Crnu Goru hoće da napravi uzurpatorski režim Mila Đukanovića"
1265 pregleda 3 komentar(a)
RTCG, Foto: Luka Zeković
RTCG, Foto: Luka Zeković

Kontrola medija je prvi i osnovni cilj djelovanja svake diktatorske vlasti. Preuzimanje kontrole nad javnim servisom RTCG koji svi mi plaćamo, ubraja se u 97 hiljada prevara, laži i korupcija koje su ova vlada i ovaj predsjednik uradili građanima Crne Gore, saopšteno je iz Demosa.

"Nezakonito smjenjivanje, prijetnje, zastrašivanja i otimanje Javnog servisa i njegovo pretvaranje u pinkovsko informersko glasilo po uzoru na njihove beogradske centrale je slika kakvu Crnu Goru hoće da napravi uzurpatorski režim Mila Đukanovića", navodi se u saopštenju.

Kako iz te stranke poručuju, pobunjeni građani Crne Gore neće odustati od borbe za slobodnu, demokratsku i uspješnu državu oslobođenu od korumprianog režima.

"Zato ćemo i sledeće subote, kao i svake naredne izlaziti na ulice crnogorskih gradova i odbraniti slobodu. Biće ovo, ako treba, dugotrajna borba u kojoj se mi građani borimo za pravednu stvar i zato nemamo šta da izgubimo. I ako ta borba bude bila duža i pobjeda će biti veća, a pad režima bolniji za korumpiranu kliku iz dijela DPS-a".

Ostavke u RTCG su zahtjev građana i nema kompromisa oko oslobađanja Javnog servisa. Vidimo se u subotu na ulicama naših gradova, zaključeno je u saopštenju Demosa.

Bonus video: