Šahmanović podržao Kalača

"Mora se dići glas i moraju se donijeti promjene. Ja sam iskreno tu da pomognem u borbi za slobodu", rekao je Šahmanović
85 pregleda 13 komentar(a)
Hazbija Kalač, Orhan Šahmanović, Foto: Stranka pravde i pomirenja
Hazbija Kalač, Orhan Šahmanović, Foto: Stranka pravde i pomirenja
Ažurirano: 06.04.2018. 15:21h

Predsjednik Opštine Plav i funkcioner Bošnjačke stranke (BS) Orhan Šahmanović podržao je predsjedničkog kandidata Stranke pravde i pomirenja (SPP) Hazbiju Kalača.

Šahmanovićeva partija, na čelu sa predsjednikom Rafetom Husovićem, podržala je kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

"Ono što je najbitnije jeste dati sve za slobodu. Nikada kao sad nije bitnije dati sve od sebe za opstanak na ovim prostorima. Mora se dići glas i moraju se donijeti promjene. Ja sam iskreno tu da pomognem u borbi za slobodu. Ovo jeste težak, ali je zaista častan posao, ko ga vodi onako kako treba. Ja se nadam da će Hazbija biti budući predsjednik. On je to zaslužio nakon svega onoga što je do sada uradio. Neka je hairli, iskreno smo uz Hazbiju", kazao je Šahmanović.

Iz SPP su saopštili da podrška Orhana Šahmanovića predstavlja značajan iskorak na političkoj sceni, obzirom na to da je BS podržala Đukanovića.

"Nema sumnje da će ovaj potez Šahmanovića ohrabriti Sandžaklije da Kalaču pruže još srdačniju podršku", kazali su iz SPP.

Bonus video: