Poslanik DPS-a Vladan Vučelić prodao kuću, ali ne bi govorio o detaljima

U redovnom imovinskom kartonu, Vučelić je prijavio da je kao izvršni direktor JP Vodovod i kanalizacija Podgorica prošlog mjeseca zarađivao 1.420 eura.
211 pregleda 0 komentar(a)
Vladan Vučelić, Foto: Arhiva Vijesti
Vladan Vučelić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 29.04.2011. 07:09h

Poslanik DPS-a Vladan Vučelić prodao je kuću od 124 kvadrata i dvorište od 1.057 kvadrata u Podgorici, objavila je Komisija za sprečavanje konflikta interesa.

U posebenom kartonu, koji se inače podnosi ako se imovina promijeni u iznosu većem od 5.000 eura, ne navodi se koliko je Vučelić dobio od prodaje već je samo navedeno da je dostavljen ugovor sa preduzećem Fidija.

Na pitanje “Vijesti” za koliko je prodao kuću i zemlju, Vučelić je kazao da se ne radi o klasičnoj prodaji, ali da o detaljima ne bi govorio.

Ranije juče, u Komisiji je “Vijestima” rečeno da detalje iz kartona ne mogu davati bez saglasnosti predsjednika Slobodana Lekovića, koji je juče bio odsutan.

U redovnom imovinskom kartonu, Vučelić je prijavio da je kao izvršni direktor JP Vodovod i kanalizacija Podgorica prošlog mjeseca zarađivao 1.420 eura. Od Skupštine je dobijao paušal od 150 eura.

Vlasnik je stana od 80 kvadrata u Podgorici, vikend kuće od 68 i zemljište od 350 kvadrata u Kolašinu, dio kuće i dvorišta u Sutomoru, kao i parcele od 125 kvadrata na Žabljaku.

Bonus video: