I ulcinjski odbor DPS-a jednoglasno: Đukanovića za predsjednika

Za članove GO DPS, van ulcinjskog odbora, predloženi su Zec, Borislav Lalević, Miodrag Stijepović i Milka Vujović.
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.04.2011. 09:17h

Ulcinjski odbor DPS-a jednoglasno je podržao Mila Đukanovića kao jedinog kandidata za predsjednika te partije na predstojećem kongresu 21. maja iako su mjesni odbori Pristan i Meterizi za tu funkciju predložili i Željka Šturanovića i Igora Lukšića, potvrđeno je "Vijestima" u Opštinskom odboru DPS.

Na sjednici Opštinskog odbora, održanoj u petak, utvrđena je i lista kandidata za potpredsjednike partije, među kojima su se pored najviših funkcionera DPS-a, našla i imena poslanika i aktuelnog šefa ulcinjskog ogranka Ljuiđa Škrelje i bivšeg direktora hotela Crna Gora i trenutno prvog čovjeka "Ulcinjske rivijere", Radomira - Mikana Zeca.

Za potpredsjednike su predloženi Filip Vujanović, Svetozar Marović, Željko Šturanović, Igor Lukšić, Tarzan Milošević, Milica Pejanović Đurišić, Veselin Vukotić, Milutin Simović i Miomir Mugoša.

Nailj Redža, Pranvera Suljić, Vaso Radović i Ljoro Nrekić delegirani su za predstojeći kongres ispred ulcinjskog odbora dok je za Glavni odbor DPS (GO SDPS) predloženo 37 kandidata na čelu sa odbornikom te partije u lokalnom parlamentu, Borislavom Bašovićem.

Za članove GO DPS, van ulcinjskog odbora, predloženi su Zec, Borislav Lalević, Miodrag Stijepović i Milka Vujović.

Svi opštinski odbori DPS-a kao jedinog kandidata za predsjednika te stranke predložili su Đukanovića.

Bonus video: