SDP: Dokazi ostaju, doći će vrijeme da zbog toga odgovarate

Tužilaštvo je, smatraju u SDP-u, do sada pokazalo nemoć pred "trećom klasom DPS i satelitskih ucjenjivača"
8 komentar(a)
SDP logo izbori
SDP logo izbori
Ažurirano: 04.04.2018. 15:24h

Samo u otužnim afričkim diktaturama i Pink Crnoj Gori postoji očiglednost predizborne i izborne krađe među kojima je i “Zalutali Mail“ otkriven od članova Demosa, kazali su iz Socijaldemokratske partije (SDP).

Tužilaštvo je, smatraju u SDP-u, do sada pokazalo nemoć pred "trećom klasom DPS i satelitskih ucjenjivača", a kao noviji primjer navode i aferu “Snimak Beranski direktor”.

U toj partiji se pitaju kako neko može vjerovati moći te ustavne institucije da se suoči sa korupcijom na državnom nivou ili organizovanim kriminalom "kad nema kuraži da procesuira bašibozluk sa terena i zaštiti osnovno pravo građana da slobodno biraju".

"Zato se direktno obraćamo direktorima, stariješinama organa i ustanova, DPS tajkunima… da ne rade ove sramotne radnje pritisaka na zaposlene. Pisani dokazi ostaju i doći će vrijeme da odležite tri godine zatvora zbog toga. Sve zbog nezdrave želje jednog čovjeka da bude na vlasti po svaku cijenju mimo volje naroda Crne Gore. Ovi izbori su prilika da samo jedan izgubi a svi dobiju - vi članovi DPS da se oslobodite raznih ucjena da - za njega kršite zakone. Sigurni smo da ne želite da vas i lično i profesionalno ljudi pamte po nečemu što vam nikako ne može služiti na čast", poručili su iz SDP-a.

Oni su pozvali misiju OEBS/ODIHR da detaljno ispita navedeni slučaj, kao, kako navode, očiglednu zloupotrebu državnih resursa u predizborne svrhe i narušavanje tajnosti podataka građana.

Bonus video: