URA Nikšić: Najžalosnije je to što najmlađi ne pamte ništa drugo nego ruglo i smeće u centru grada

"Vlast Ve-se-lina je oličenje parapolitičke organizacije DPS-a koja se za vlast bori punim rezeorvarima, donacijama za ličnu kartu, brašnom i drvima. O Nikšiću brinu samo pred izbore, a probleme grada zaboravljaju i ne žele da se bave njima", kazala je predsjednica Foruma mladih URA Nikšić Marina Došen
107 pregleda 1 komentar(a)
Marina Došen, Foto: Građanski pokret URA
Marina Došen, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 02.04.2018. 15:41h

Lokalna vlast u Nikšiću potpuno je zaboravila Mjesnu zajednicu Stara Varoš u tom gradu i svojom politikom doprinijela da 5.000 stanovnika te mjesne zajednice, čim padnu veće kiše, do kuće ili zgrade, moraju preplivati lokve i vještačka jezera kako bi došli do svojih domova, saopštila je danas predsjednica Foruma mladih URA Nikšić Marina Došen.

"Najžalosnije je to što najmlađi ne pamte ništa drugo nego ruglo i smeće u centru grada, u našoj Staroj varoši. Zgrade koje decenijama prkose vremenu, traže svoju šansu za rekonstrukciju a prilazi liče na vještačka jezera", ističe Došen.

Ona tvrdi da je takvo stanje najbolja slika jednopartijskog političkog sistema koji vlada u gradu pod Trebjesom.

"Vlast Ve-se-lina je oličenje parapolitičke organizacije DPS-a koja se za vlast bori punim rezeorvarima, donacijama za ličnu kartu, brašnom i drvima. O Nikšiću brinu samo pred izbore, a probleme grada zaboravljaju i ne žele da se bave njima", dodaje Došen.

“Da je suprotno, ne bi dozvolili da staro jezgro grada poznato po kulturno-istorijskoj baštini postane smetlište i zastiđe grada pod Trebjesom”, zaključila je Došen.

Bonus video: