Kolektivna ostavka OO Demosa u Danilovgradu

Kako navode, na taj potez su se odlučili nakon što je predsjedništvo partije objavilo da će na predstojećim predsjesničkim izborima kandidatkinju SDP-a Draginju Vuksanović
74 pregleda 28 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 31.03.2018. 14:05h

Opštinski odbor Demosa u Danilovgradu podnio je kolektivnu ostavku, potvrdili su predsjednik tog opštinskog odbora Željko Savović i predsjednik Izvršnog odbora Demosa Danilovgrad Aleksandar Milatović.

Kako navode, na taj potez su se odlučili nakon što je predsjedništvo partije objavilo da će na predstojećim predsjesničkim izborima kandidatkinju Socijaldemokratske partije Draginju Vuksanović, ali i zbog "dužeg nezadovoljstva i neslaganja" sa radom i odlukama vrha partije.

"Na XI sjednici Opštinskog odbora Demosa Danilovgrad održanoj u petak 30.03.2018. jednoglasno su donijete dvije odluke: Prva: OO Demosa Danilovgrad jednoglasno se izjasnio da nije saglasan sa predlogom predsjedništva Demosa da se podrži kandidatura gospođe Draginje Vuksanović na izborima za predsjednika Crne Gore, u svo uvažavanje prema istoj. Druga: Zbog dužeg nezadovoljstva i neslaganja sa dešavanjima, kretanjima i skretanjima vrha partije koja su u suprotnosti sa programom i statutom Demosa, članovi Opštinskog odbora Demosa Danilovgrad kolektivno podnose ostavke. Dojučerašnjim kolegama želimo sreću u daljem radu ali mi kao odbor koji je slovio kao jedan od jačih i u izvornom Demosu, danas u punom kapacitetu, svoje nezadovoljstvo i neslaganje iskazujemo na ovaj nepopularan način", poručili su Savović i Milatović.

Bonus video: