Krivokapić: Osnažite univerzalne vrijednosti oličene u osjećanjima mira, tolerancije i pravde

"U temeljima građanske Crne Gore satkane su univerzalne vrijednosti čovječanstva, a ovakvi praznici su prilika da te temelje učvrstimo kako bi naredne generacije čvrsto hodale po stubovima pravde i solidarnosti naše države"
4 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.03.2018. 14:38h

Predsjednik SDP Ranko Krivokapić čestitao je Uskrs građanima Crne Gore koji taj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru, Biskupu kotorske biskupije monsinjoru Iliji Janjiću i barskom nadbiskupu Roku Đonlešaju sa sveštenstvom.

"Ovi dani treba da budu prilika da osnažite univerzalne vrijednosti oličene u osjećanjima mira, tolerancije i pravde. Samo na taj način jedno društvo može poprimiti one iskonske vrijednosti satkane u svakom čovjeku – razumjevanje, osjećaj pravde i brige za naredne generacije. U temeljima građanske Crne Gore satkane su univerzalne vrijednosti čovječanstva, a ovakvi praznici su prilika da te temelje učvrstimo kako bi naredne generacije čvrsto hodale po stubovima pravde i solidarnosti naše države. Želim Vam da ove blagdane provedete ispunjeni mirom, okruženi bliskim i dragim ljudima", navodi se u čestitki Krivokapića.

Bonus video: