Demos: Predsjedništvo bilo jasno, uz Vuksanović smo

"Pravo je svakog pojedinca i grupa da se shodno svojim ideološkim uvjerenjima politički i organizaciono opredjeljuju za drugačije orijentacije i za druge, njima bliže i zainteresovane političke subjekte"
71 pregleda 21 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 31.03.2018. 15:54h

Demos ostaje čvrsto opredijeljen za svoju politiku građanske stranke zato i jednoglasno usvojena odluka Predsjedništva u vezi sa podrškom predsjedničkom kandidatu ostaje nepromijenjena, saopšteno je iz Demosa.

Opštinski odbor Demosa u Danilovgradu podnio je kolektivnu ostavku, nakon što je predsjedništvo partije objavilo da će na predstojećim predsjesničkim izborima podržati kandidatkinju Socijaldemokratske partije Draginju Vuksanović.

"Sve odluke u Demosu će, kao i do sada, biti usvojene demokratskim principom volje većine. Pravo je svakog pojedinca i grupa da se shodno svojim ideološkim uvjerenjima politički i organizaciono opredjeljuju za drugačije orijentacije i za druge, njima bliže i zainteresovane političke subjekte. Ovakve pojave, makar bile nepoželjne, omogućavaju Demosu da u vrlo homogenoj i demokratskoj atmosferi u stranci nastavi da se još jače bori za pobjedu širih vrijednosti građanske demokratije u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Bonus video: