Tako je govorio Đukanović: Kukavice i bjegunci ne dolaze na TV debate

Iz Đukanovićeve partije pojasnili su da u debati na Javnom servisu nije mogao učestvovati zbog intenzivne terenske kampanje, kao i da su mu prioritet susreti i razgovori sa građanima širom Crne Gore
181 pregleda 25 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Screenshot (Twitter)
Milo Đukanović, Foto: Screenshot (Twitter)
Ažurirano: 31.03.2018. 15:01h

Milo Đukanović, predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i kandidat te stranke na predstojećim izborima za predsjednika, nije se pojavio na sinoćnjoj debati na Javnom servisu u kojoj su učestvovali ostali kandidati čija će se imena naći na glasačkim listićima idućeg mjeseca.

Iz Đukanovićeve partije pojasnili su da u prvom sučeljavanju na Javnom servisu nije mogao učestvovati zbog intenzivne terenske kampanje, kao i da su mu prioritet susreti i razgovori sa građanima širom Crne Gore.

Na zvaničnim stranicama kandidata većeg dijela opozicije Mladena Bojanića danas je, kao podsjećanje, objavljen stariji video-snimak Đukanovića koji osuđuje političke oponente koji izbjegavaju TV sučeljavanja.

"Da su svjesni svoje beznadežne inferiornosti, potvrđuju i ovih dana izbjegavanjem TV duela, na koje su nas valjda nepažnjom pozvali, što smo im bez razmišljanja i prihvatili. Ništa novo, mi od njih i nijesmo naučili ni na šta drugo bez na opštu bježaniju kad god je neko pravo i ozbiljno iskušenje. A Crnogorci kukavicama i bjeguncima nikada nijesu davali pravo da ih predvode", poručio je tada Đukanović.

Bonus video: