Marović o daljoj poziciji u DPS-u: Moje ambicije su da budem živ i zdrav

U DPS-u je u toku pisanje programa te stranke, koji treba da bude usvojen na kongresu, kada će biti odlučeno i da li će Marović ostati potpredsjednik partije
59 pregleda 0 komentar(a)
svetozar marović, Foto: Savo Prelević
svetozar marović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.03.2011. 14:22h

“Moje ambicije su da budem živ i zdrav i da mislim dobronamjerno prema svima, a političke da Crna Gora bude demokratska zemlja”, rekao je potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović, na pitanje novinara da li će na toj funkciji biti i nakon kongresa DPS-a 21. maja.

U DPS-u je u toku pisanje programa te stranke, koji treba da bude usvojen na kongresu, kada će biti odlučeno i da li će Marović ostati potpredsjednik partije.

Marovićem učestvuje u pisanju programa stranke, a u radnoj grupi za novi program je i šef vladajuće partije Milo Đukanović, premijer Igor Lukšić, član Predsjedništva i ministar inostranih poslova Milan Roćen...

Pošto će DPS na kongresu usvojiti i novi statut, taj dokument priprema druga radna grupa na čelu sa potpredsjednikom partije Željkom Šturanovićem.

Dalja pozicija Svetozara Marovića je u stranci najzanimljivija, s obzirom da postoje ozbiljne indicije da je jedan od ciljeva hapšenja čelnika Opštine Budva zbog afere “Zavala” bio njegova politička diskreditacija.

Bonus video: