Studenti Fakulteta političkih nauka kod Ranka Krivokapića

Predsjednik Skupštine čestitao je studentima na akademskom uspjehu i naglasio da njihov uspjeh zaslužuje najveću podršku i pažnju države i društva
61 pregleda 0 komentar(a)
studenti kod Krivokapića, Foto: Skupstina.me
studenti kod Krivokapića, Foto: Skupstina.me
Ažurirano: 09.03.2011. 21:11h

Crnoj Gori će u narednom periodu biti potrebno znanje i nova svježa energija kao što je ona koju imaju mladi ljudi, ocijenio je predsjednik crnogorske Skupštine Ranko Krivokapić.

Krivokapić je danas primio najbolje studente sa politikološkog smjera Fakulteta političkih nauka - Srdana Kosovića, Milenu Vučelić, Vanju Čabarkapu, Jelenu Jokić i Aminu Bajrović.

Predsjednik Skupštine, kako je saopšteno, čestitao je studentima na akademskom uspjehu i naglasio da njihov uspjeh zaslužuje najveću podršku i pažnju države i društva.

“Kada taj uspjeh upotpune radom i željom da se stvari mijenjaju na bolje, imaćemo jake institucije, samim tim i čvrstu i uređeniju Crnu Goru kao članicu Evropske unije”, kazao je Krivokapić.

On je poručio studentima kako su oni primjer njihovoj generaciji, koja ima zajedničku želju i obavezu da znanjem gradi puteve budućnosti.

Prema njegovim riječima, Crnoj Gori će u godinama koje dolaze biti potrebno znanje i nova svježa energija, kao što je energija koju imaju mladi ljudi.

“Čeka nas puno posla i izazova u nastavku procesa integracija, a vi ste najbolja garancija da ćemo zajedničkim radom našim građanima i državi obezbijediti bolje sjutra”, zaključio je Krivokapić.

Bonus video: