DPS Budva: Vuksanović sa Krivokapićem učestvovala u hajci i harangi protiv mnogih investitora

"Upravo je partijski šef, gospođe Vuksanović, Ranko Krivokapić, bio upamćen po izjavi da su "investitori više novca iznijeli iz države nego što su unijeli""
66 pregleda 32 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 30.03.2018. 08:38h

Izjava kandidatkinje za predsjednicu, Draginje Vuksanović kojom poziva investitore da dođu u Crnu Goru a pri tome ih dijeli na poželjne i nepoželjne je licemjerna, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

Vuksanović je prije četiri dana u Tivtu kazala da si "investitori dobrodošli, ali da dažbine moraju plaćati".

"Ona dolazi od poslanice SDP-a koja je zajedno sa svojim partijskim šefom, Rankom Krivokapićem, učestvovala u hajci i harangi protiv mnogih investitora od kojih je najpoznatiji slučaj "Kraljičina plaža". Upravo je partijski šef, gospođe Vuksanović, Ranko Krivokapić, bio upamćen po izjavi da su "investitori više novca iznijeli iz države nego što su unijeli". Ovom notornom neistinom, Ranko Krivokapić je godinama vodio kampanju protiv ulaganja u investicije u Crnoj Gori, uz asistenciju sadašnje predsjedničke kandidatkinje. Zato nam nije jasno, po kojim kriterijumima ćete vi određivati ko je dobar investitor a ko nije, s obzirom na to da ste sa projekta Kraljičina plaža otjerali jednog od najuglednijih svjetskih investitora i građanima Bara i Budve, kao i cijele Crne Gore uskratili dobrobit od tog projekta. I to samo zato sto je vaš šef nakon nekoliko mjeseci intenzivne kampanje, koju je sam lansirao, iz svojih usko političkih motiva, na kraju, preuzeo ulogu sudije i tuzioca i konstatovao da se radilo o "obrascu korupcije"", navodi se u saopštenju DPS Budva.

Oni su kazali da neke političke stavove Draginje Vuksanović cijene, posebno one koji su kontinuitet politike koju su zajedno zastupali.

"Međutim, rastjerivanje investitora kao jedan od metoda sabotiranja i podrivanja finansijske stabilnosti države, ne zaboravljamo i pamtimo ga kao veliku mrlju na vašoj političkoj karijeri", kazali su iz DPS Budva.

Bonus video: