Odbornici Glavnog grada danas o zahtjevu Mugoše

Narodna stranka (NS) je najavila da će podržati zahtjev Mugoše, pa će, ukoliko ga podrži klub odbornika Demokratske partije socijalista, Skupština imati većinu da se o tome raspravlja.
81 pregleda 0 komentar(a)
Miomir Mugosa, Foto: Boris Pejović
Miomir Mugosa, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.03.2011. 09:31h

Skupština Glavnog grada bi trebalo da se izjasni u vezi zahtjeva gradonačelnika Miomira Mugoše da se, po hitnom postupku, razmatra Predlog odluke o raspolaganju građevinskim zemljištem u ovoj godini.Narodna stranka (NS) je najavila da će podržati zahtjev Mugoše, pa će, ukoliko ga podrži klub odbornika Demokratske partije socijalista, Skupština imati većinu da se o tome raspravlja. Odbornik NS, Slaviša Guberinić, je rekao da će podržati zahtjev podgoričkog gradonačelnika.“Da bi Ministarstvo finanasija potvrdilo tu odluku mi moramo da je donesemo”, kazao je ranije Guberinić agenciji MINA.On je optužio Socijaldemokratsku partiju (SDP) da forsira političku priču i da se radi o destrukciji predsjednika Skupštine Glavnog grada.

“Parcele koje se utvrđuju na prodaju imaju svoju namjenu koja je od vitalnog značaja za Glavni grad. To što radi predsjednik Skupština i SDP u Podgorici je klasična politička priča koja nema veze sa pravom”, kazao je Guberinić.

Bonus video: