Majami Bič ne zna za Bogdanovića

84 pregleda 27 komentar(a)
Aleksandar Bogdanović, Majami bič, Foto: Screenshot
Aleksandar Bogdanović, Majami bič, Foto: Screenshot
Ažurirano: 30.03.2018. 06:01h

Bez namjere da se pravdamo, izvještavamo građane i ministra kulture da smo sve zvanične odgovore Grada Majami Biča dobili od njihovog portparola Melise Bartie.

“Nemamo nikakvih dokumenata u vezi sa tim da je g. Bogdanović počasni građanin Majami Biča”, stoji u mailu čiju kopiju možete vidjeti. Da bi smo još jednom utvrdili preciznost informacija, pitali smo Bertie da li je sigurna a ona je odgovorila da je od Komisije gradonačelnika i grada Majami Biča dobila i imena počasnih građana koji stoje u članku.

Kome je trebalo da vjerujemo - zvaničniku grada jedne uređene zemlje, ili Vama koji ste se danima izgovarali putevima i selidbom i za dvije sedmice nijeste našli za shodno da građanima, iz čijih džepova primate platu, odgovorite zbog kojih ste zasluga dobili priznanje i dostavite dokaz. Mi ne primamo platu iz džepova građana, ali smo prema njima odgovorni, pa odgovore iz Majamija nijesmo izmaštali, već ih možete pročitati.

Ostaje da odgovorite na nova pitanja, osim ako smatrate da građani ni to ne treba da znaju. Nećemo se izviniti. Smatramo da Vi treba da se izvinite građanima jer nijeste bili transparentni. Jer odgovarate za svoj rad isključivo građanima.

Bonus video: