KONVENCIJA U KOTORU

Bojanić: Đukanović 27 godina vara narod, bolji život osjetili samo on i njegova uža familija

Bojanić je rekao da je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović imao 27 godina da osigura bolji život građanima Crne Gore i u tome nije uspio
75 pregleda 0 komentar(a)
Mladen Bojanić, Kotor, Foto: Izborni štab Mladena Bojanića
Mladen Bojanić, Kotor, Foto: Izborni štab Mladena Bojanića
Ažurirano: 28.03.2018. 21:14h

Predsjednički kandidat dijela opozicije Mladen Bojanić kazao je da opozicija ima priliku da na izborima 15. aprila pokrene promjene u državi, kao što je uradila u pojedinim crnogorskim opštinama.

On je na konvenciji u Kotoru kazao da je u tom gradu opozicija pokazala da može da sarađuje.

"Ovaj grad je pokazao da se zajedno može. Politički subjekti koji su različitih ideologija mogu da nađu zajednički cilj i da konačno odškrinemo vrata slobode", kazao je Bojanić, navodeći da "kada dođe na vlast neće više biti mjesta za opraštanje poreza i komunalija investitorima jer će građani biti na prvom mjestu".

On je rekao da je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović imao 27 godina da osigura bolji život građanima Crne Gore i u tome nije uspio.

On je rekao da Đukanović 27 godina vara narod, jer su bolji život osjetili samo on i njegova uža familija.

On je ponovo pozvao Đukanovića da učestvuje na sučeljavanju na RTCG, ističući da lider DPS-a neće doći jer nema što da kaže.

Đukanović je, smatra on, navikao na kontrolisane skupštinske rasprave a da bi tokom debate morao odgovara na pitanja o spornim odlukama.

Na skupu su govorili i predsjednici opštine i Skupštine opštine Kotor Vladimir Jokić i Dragica Perović.

Preporučujemo za Vas