URA: U Mojkovcu se gase škole, protjeruju vrhunske doktore,a radnici administracije prave koktel za novu funkciju Medojevića

“I pored ucjena i pritisaka na svakim izborima, građani će znati da vas pošalju u političku prošlost što će vas koštati fotelja u Podgorici i na svim drugim mjestima”
53 pregleda 0 komentar(a)
URA Mojkovac, Foto: URA
URA Mojkovac, Foto: URA
Ažurirano: 29.03.2018. 07:23h

Pitamo bivšeg predsjednika Opštine Mojkovac Dejana Medojevića zašto je obmanjivao javnost i građane Mojkovca da će biti predsjednik Opštine u još jednom mandatu a mi smo već na početku minule izborne kampanje rekli da će posle izbora biti bivši predsjednik Opštine, kazali su danas iz odbora URA u Mojkovcu nakon što je nekadašnji predsjednik te Opštine Dejan Medojević prešao na dužnost sekretara Sekretarijata za razvojne projekte u Vladi Crne Gore.

“Pritom, znamo da će u političkom smislu biti još bivših iz vaše stranke gospodine Medojeviću. Još vam evo spremaju proslavu za odlazak na novu funkciju. Slavite dobijenu fotelju u Podgorici smijući se narodu kojeg varate u lice”, ističu oni.

Oni tvrde da je Mojkovac bio i biće odskočna daska i prolazna stanica mnogim funkcionerima DPS-a.

“Polazna stanica, a onda sluganstvom bivaju nagrađeni dok Bioče prelaze samo pred svake izbore sa pripremljenim tezama - Mojkovac i Crna Gora su ugroženi i svaki izbori su istorijski. Da je država ugrožena od takvih kao vi znamo dobro odavno”, naglašavju iz odbora URA u Mojkovcu.

Oni su upitali – Dokle, ali ne kako kažu “slugane DPS-a već građane Mojkovca”.

“Dokle tako kad nam se u Mojkovcu gase škole. Gradska škola je prepolovljena sa brojem djece, u srednjoj nema druge smjene, protjeruju vrhunske doktore koji hoće da rade i žive u Mojkovcu. Mladi završe fakultete i onda sa diplomom odlaze na tromjesečno konobarisanje na primorju, a zaposleni u opštinskoj administraciji proslavljaju funkcije i fotelje u Podgorici, bivšim predsjednicima opština koji poltronski dolaze na funkcije i na taj način napreduju”

Dodaju da je to učinak gospode iz DPS-a pred kojim se ne znaju ni zacrveniti, a Mojkovac galopirajućom brzinom sigurnim korakom ide ka statusu veće mjesne zajednice.

“I pored ucjena i pritisaka na svakim izborima, građani će znati da vas pošalju u političku prošlost što će vas koštati fotelja u Podgorici i na svim drugim mjestima”, zaključili su iz odbora URA Mojkovac.

Bonus video: