Vujanović se sastao sa ministrom odbrane Gruzije: Prostor za saradnju naročito u ekonomiji

On je iskazao značaj organizacije biznis foruma, uz uključenje privrednih komora dvije države, sa šansom da se razmjene informacije o mogućnostima i pravcima saradnje
1 komentar(a)
Filip Vujanović Levan Izorio, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Filip Vujanović Levan Izorio, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Ažurirano: 27.03.2018. 09:05h

Posjeta ministra odbrane Gruzije doprinos je unapređenju ukupnih odnosa dvije države i istovremeno podsticaj za saradnju u oblastima gdje postoji zajednički interes, konstatovao je Predsjednik Vujanović prilikom sastanka sa Levanom Izoriom, ministrom odbrane Gruzije.

Vujanović je kazao da, prije svega, treba iskoristiti prostore za saradnju u oblasti ekonomije, naročito turizma i omogućiti da se iskoriste zajednmički potencijali dvije zemlje.

On je iskazao značaj organizacije biznis foruma, uz uključenje privrednih komora dvije države, sa šansom da se razmjene informacije o mogućnostima i pravcima saradnje.

Na sastanku je pokazana i spremnost za saradnju u oblasti odbrane.

"Ministar odbrane Gruzije Levan Izoria se saglasio da postoji prostor za saradnju u brojnim oblasti posebno u sferi ekonomije i da u tom smislu saradnja dvije Vlade, i privrednih komora ima poseban značaj i vrijednost. Ocijenio je svoj sastanak sa ministrom odbrane veoma korisnim i naglasio raspoloženje za unapređenjem saradnje i u oblasti odbrane", zaključeno je u saopštenju iz Kabineta Predsjednika.

Bonus video: