URA: Đukanović u Tuzima opet zloupotrijebio funkciju predsjednika

Predsjednik Crne Gore i DPS-a, kako ocjenjuju u Građanskom pokretu URA, oličenje devedesetih godina prošlog vijeka
2354 pregleda 5 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: URA
Građanski pokret URA, Foto: URA

Vječiti predsjednik DPS-a i odlazeći predsjednik države sinoć je u Tuzima, po ko zna koji put pokazao da nije predsjednik svih građana jer je sa državnom funkcijom, koja mu klizi iz ruku, učestvovao na partijskom skupu i politički agitovao za svoju partiju, kazali su iz Građanskog pokreta URA.

“Opet je razumnima dao do znanja koliko su mu važne evropske vrijednosti, koliko do njih drži i opet zlopupotrijebio državnu funkciju koju je oteo zahvaljujući metodama prikazanim u video uradku njegovog omiljenog tajkuna i prijatelja za kojeg sada kaže da se gotovo nijesu ni poznavali. Maniri svojstveni čovjeku koji je trideset godina zarobio državu oštro konfrotirajući građane u njoj što je i sinoć pokazao kao navodni predsjednik svih građana”, ističu u GP URA.

Đukanović može, kako su kazali, "još ovo malo, biti predsjednik isključivo njegovim dvorjanima" dok mu sve više građana na ulici iz subote u subotu govori da ode i državu vrati poštenim i časnim građanima.

“Najkomičnije zvuči njegova izjava po kojom je njegova partija promoter novih lica u politici, i gruba neistina da su u opozicionim klupama sve lica iz 90-ih. To kaže čovjek koji je oličenje 90-ih i koji je sa svojim balzamovanim dvorjanima i dalje tu đe jeste, istina sa ponekim njegovim neuspjelim klonom u 2019. godini”, zaključuju u URA.

Bonus video: