Potvrđena kandidatura Dobrila Dedeića

Predsjednički izbori su i svojevrsni popis punoljetnih Srba u Crnoj Gori. Čisto da znamo koliko nas ima", poručio je šef Dedeićevog izbornog štaba Robert Žižić
84 pregleda 22 komentar(a)
Dobrilo Dedeić, Foto: Srpska lista
Dobrilo Dedeić, Foto: Srpska lista
Ažurirano: 25.03.2018. 14:39h

Državna izborna komisija potvrdila je danas kandidaturu Dobrila Dedeića za predsjednika Crne Gore, saopštio je Robert Žižić, šef izbornog štaba Dedeića.

Srpska koalicija, kako je rekao Žižić, izražava punu zahvalnost svim članovima, aktivistima i simpatizerima tog saveza koji su doprinijeli da Dedeić učestvuje na ovim izborima.

"Dobrilo je jedan od nas kojima je Srpstvo iznad svega. Zato smo uvjereni da će izborni rezultat srpskog kandidata biti šok za sve koji očekuju da srpsku nacionalnu energiju u biračkom tijelu koriste za lične projekte i dnevni politički profit. Dolazi vrijeme kada će se precizno znati ko je za Evropsku uniju, a ko protiv; ko je za ujedinjenje sa Srbijom, a ko za krečenje Milove Crne Gore; ko je za NATO pakt i ko je za vojne i ekonomske integracije sa Rusijom. Predsjednički izbori su i svojevrsni popis punoljetnih Srba u Crnoj Gori. Čisto da znamo koliko nas ima", poručio je Žižić.

Bonus video: