DPS: Smiješne optužbe Demokrata i Koprivice

Potpredsjednik Demokrata tvrdi da ga je napala "organizovana grupa kriminalaca koja u izbornim procesima kupuje glasove u korist i za račun DPS-a"
4087 pregleda 11 komentar(a)
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) sa indignacijom odbacuje smiješne optužbe Demokratske Crne Gore i njihovog funkcionera Moma Koprivice o umiješanosti DPS-a u, kako se navodi, pokušaj obijanja njegovog porodičnog stana, saopšteno je iz DPS-a.

Demokrate su saopštile da je potpredsjednik te partije Momo Koprivica napadnut sinoć u Nikšiću. Koprivica tvrdi da ga je napala "organizovana grupa kriminalaca koja u izbornim procesima kupuje glasove u korist i za račun DPS-a."

"I to, možete zamisliti, po nalogu predsjednika DPS-a. I ako je od Koprivice, mnogo je. On iznosi naravno paušalne i neistinite optužbe pokušavajući da vještački izazove atmosferu ličnog progona, ne bi li sebi dao na značaju. DPS traži od nadležnih organa da utvrde činjenično stanje i postupe u okviru svojih nadležnosti, a poslaniku Koprivici sugeriše da im, umjesto galame i privlačenja pažnje, saopšti svoja saznanja. U suprotnom, i nadležni organi i javnost će biti svjedoci novog pokušaja spinovanja i lažnog optuživanja Demokrata, što sa sobom nosi ne samo političke, već i pravne posljedice", poručuju iz DPS-a.

"Vijestima" je iz policije nezvanično rečeno da je povodom ovog slučaja zbog drskog ponašanja uhapšen 25-godišnji muškarac.

Bonus video: