DPS: Putujući cirkus doživio fijasko u Danilovgradu

"Malobrojan, blijed, nemušt u porukama, ispunjen mržnjom prema Demokratskoj partiji socijalista i predsjedniku Milu Đukanoviću"
12054 pregleda 37 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS

Dugo najavljivani protestni skup Demokrata, URA-e i Crnogorske u Danilovgradu je doživio fijasko, saopšteno je iz DPS Danilovgrada.

Oni kažu da su protestanti dovođeni iz cijele Crne Gore, ali da nisu uspjeli da napune plato Trga Deveti decembar.

"Kakvi lideri organizatora, takav i skup. Malobrojan, blijed, nemušt u porukama, ispunjen mržnjom prema Demokratskoj partiji socijalista i predsjedniku Milu Đukanoviću. Malobrojni autobusi i automobili svih registarskih tablica novi su motiv na razglednicama političke konkurencije DPS-a u Danilovgradu. Jer Danilovgrađana na ovom skupu skoro da nije ni bilo", kazali su iz DPS-a.

Oni smatraju da "Danilovgrađani znaju da je polučasovni putujući performans pištaljki prolazna stvar, a da ozbiljna politika DPS-a ostaje sa njima svakog dana da razvijamo naš grad i Crnu Goru".

"S toga, Danilovgrad će uvijek biti dobar domaćin svim posjetiocima, makar i putujućim. Pozivamo ih samo da sledeći put za „dovedene“ plate boravišnu taksu", kazali su iz DPS-a.

Bonus video: