"PRED NAMA RODNA I PLODONOSNA GODINA"

Organizatori protesta: Katnić unizio funkciju koju obavlja. Brani interese vlasti, a ne države

"Građane "pomamljuje" njegova neučinkovitost, selektivan pristup krupnim aferama koje potresaju društvo i omalovažavajući ton kojim odgovara na legitimne zahtjeve građana"
16974 pregleda 125 komentar(a)
Ažurirano: 11.03.2019. 18:13h

Glavni specijlani tužilac Milivoje Katnić svojom izjavom je još jednom uspio da unizi odgovornu funkciju koju obavlja. Sasvim očekivano, on i dalje brani interese vlasti, a ne države, saopštio je organizacionog tima "97.000 - Odupri se".

Katnić je u intervjuu Danu poručio organizatorima građanskog protesta u Podgorici da im je "bolje da su pošli ako imaju gdje malo zemlje da obrađuju".

"Da sade luk ili nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih volio da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronamjeran savjet, jer i ja to radim", rekao je Katnić.

Iz organizacionog tima "97.000 - Odupri se" su Katniću poručili da "građane "pomamljuje" njegova neučinkovitost, selektivan pristup krupnim aferama koje potresaju društvo i omalovažavajući ton kojim odgovara na legitimne zahtjeve građana".

"Glavni specijalni tužilac kaže i da je 'teška i mrčna godina pred nama'. Mi smo sigurni da je pred nama rodna i plodonosna godina u kojoj ćemo konačno uspjeti da izlijemo temelj za slobodno društvo. To društvo će konačno moći da se izvuče iz mulja koji nam je nanijelo 30 teških godina vladavine jedne porodice, čija imena glavni specijalni tužilac ne smije ni da pomene", navodi se u reagovanju organizacionog tima "97.000 - Odupri se".

Preporučujemo za Vas