Pešić: Osuđujemo djelovanje opozicije, dijela medija, NVO i odbjeglog biznismena protiv stabilnosti i evropskog puta Crne Gore

U saopštenju se navodi da se na sjednicama razmatrao dosadašnji rad mladih, aktivnosti održavanja Opštinskih i Izvršnih odbora Savjeta mladih kao i dinamika aktivnosti za naredni period
3317 pregleda 27 komentar(a)
Sjednica Savjeta mladih DPS, Foto: DPS
Sjednica Savjeta mladih DPS, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) i predsjednik Milo Đukanović uživaju punu podršku mladih iz cijele Crne Gore, saopštio je danas predsjednik Savjeta mladih DPS Nikola Pešić.

Kako je saopšteno iz Opštinskog odbora (OO) DPS Prijestonice Cetinje, Savjet mladih DPS Crne Gore održao je danas sjednice Savjeta i Predsjedništva kojim je predsjedavao, predsjednik Savjeta mladih Nikola Pešić.

U saopštenju se navodi da se na sjednicama razmatrao dosadašnji rad mladih, aktivnosti održavanja Opštinskih i Izvršnih odbora Savjeta mladih kao i dinamika aktivnosti za naredni period.

"Savjet mladih DPS Crne Gore se na današnjim sjednicama pored uobičajnih aktivnosti osvrnuo i na aktuelne proteste i montirane afere, usmjerene ne samo protiv Demokratske partije socijalista i njenog predsjednika Mila Đukanovića nego i protiv stabilnosti i evropskog puta Crne Gore. Oštro osuđujemo svaki vid ovakvog djelovanja opozicionih partija, dijela medija, NVO sektora i odbjeglog biznismena i ovim putem šaljemo jasnu poruku da Demokratska partija socijalista i predsjednik Milo Đukanović uživaju punu podršku mladih iz cijele Crne Gore." - kazao je Pešić.

Bonus video: